

 

In mijn atelier restaureer ik houten kinderspeelgoed voor jongens en meisjes van 2- tot 10 jaar.

 

Het speelgoed is allemaal gerestaureerd, dat betekend dat het speelgoed weer een tweede kans krijgt. Als de gerestaureerde spullen het atelier verlaten is het bijna niet van nieuw te onderscheiden.

 

Met het restaureren van houten speelgoed ben ik begonnen toen mijn kinderen nog klein waren. Toen maakte ik zelf puzzels, lampjes en meer. Ook deed ik veel kinderkleding breien. Breien doe ik tot op heden nog met veel plezier.

 

Zonde dat er zoveel speelgoed wordt weggegooid! Vaak vind ik bijzonder houten speelgoed op o.a. markten en geef ik ze een gedegen opknapbeurt. Daardoor is mijn houten speelgoed extra duurzaam.

 

Voor Baby's

Educatief

Knuffels

Houten speelgoed werkt stimulerend

Plastic speelgoed is er in de felste kleuren, vaak met licht, geluid of andere technische snufjes. Ideaal om de aandacht van je kindje te trekken. Op zich niets mis met dit speelgoed maar je merkt wel dat je kindje er snel op uitgekeken is. Logisch, want iets bijleren of de creativiteit aanspreken zal dit speelgoed meestal niet doen. Houten speelgoed is eenvoudiger en uitdagender van opzet. Het zet de deur open voor een grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit.

Houten spellen vragen om meer actie.

Een mooi en goed spel, tot in de details afgewerkt, welk de fantasie en de creativiteit stimuleert. Houten speelgoed vraagt vaak om een tweede persoon, goed voor de sociale contacten.

Op zoek naar

Tijdens mijn speurtochten naar houten speelgoed, kom ik ook nog andere mooie spullen tegen; die mooi, leuk en goed van kwaliteit zijn, zoals poppen en knuffels. Deze kan ik niet laten liggen. Het zou jammer zijn als deze poppen en knuffels niet meer verwend worden.

Kinder kleding

Eenmalig mooi!

Zoals ik al reeds zei doe ik al sinds jaar en dag breien. Vooral kinderkleding heeft mijn voorkeur. Alle kledingstukken die ik brei zijn uniek.



Odet Rothenburg
+31 (0)6 - 28 64 76 70

Pletzersstraat 39

6213 HG Maastricht

(altijd even bellen van te voren)

info@onderdenotenboom.eu

Groetjes

Odet

Stuur mij een e-mail

 

Ben je tevreden laat het dan weten in de onderstaande review!

Iedere dag geopend, maar wel op afspraak




Fantasie

Hout is een natuurlijk materiaal dat lekker warm aanvoelt. De geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen. Eenvoudig houten speelgoed is vaak niet tot in het allerkleinste detail uitgewerkt, wat de fantasie en de creativiteit van je kindje stimuleert. Een houten blokken set stimuleert bijvoorbeeld ook de motorische en verstandelijke ontwikkeling. Denk maar aan het tellen van de blokjes, dezelfde kleuren blokjes samenleggen of het maken van een steeds hogere stapel. Een hamerbankje stimuleert dan weer de oog-hand coördinatie.

Fantasie

Wat voor de meisjes geldt, geldt ook voor de jongens. Hout is een natuurlijk materiaal dat lekker warm aanvoelt. De geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen. Eenvoudig houten speelgoed is vaak niet tot in het allerkleinste detail afgewerkt, wat de fantasie en de creativiteit van je kindje stimuleert. Een houten blokken set stimuleert bijvoorbeeld ook de motorische en verstandelijke ontwikkeling.

Geef speelgoed een tweede kans

Naar de shop

Poppen en meer



Auto's en meer




Vind je het niet

of heb je een vraag

Ontwerp en techniek: DuZ web app




Odet Rothenburg
+31 (0)6 - 28 64 76 70

Pletzersstraat 39, 6213 HG Maastricht

(altijd even bellen van te voren)

 



Stuur mij een e-mail
Reviews











Reviews






Stuur mij een e-mail




Reviews







Stuur mij een e-mail




Reviews








Stuur mij een e-mail

